Jalan-jalan ke Turki bareng ICT Travel mulai dari IDR 17.950.000,- ++

Hai Carnivores, pasti udah tau dong ICT Travel. Travel Buddy yang jadi sponsor utama One Steak Closer. ICT punya berbagai paket travelling yang menarique loh. Ini salah satunya:

 

Tur ke Turki + Tulip Festival mulai dari IDR 17.950.000,-

 

Apa aja sih yang bakal didapet? Selama 10 hari perjalanan, Carnivores bakal dibawa ke beberapa tempat wisata seperti yang ada di bawah ini:

1. Cunda Island

Source: istanbulturkeybook.com

 Cunda Island adalah salah satu pulau di Turki yang memiliki keindahan alam yang memukau dan pastinya instagramable.

2. Ephesus City

Source: whc.unesco.org/en/list/1018

3. House of Virgin Mary

Source:https://turkisharchaeonews.net/object/house-virgin-mary-ephesus

Rumah ini ditemukan pada abad ke-19 berdasarkan pandangan seorang suster Katolik bernama Anne Catherine Emmerich.

4. The White Travertines

Source: hometurkey.com

Objek wisata yang satu ini adalah kolam air panas yang bentuknya berundak. Beberapa area dari kolam ini ada yang dibuka untuk umum, tapi ada juga yang nggak boleh diakses masyarakat umum karena kemurnian kandungan mineralnya.

5. Goreme Open Air Museum

Source: viator.com

Merupakan bekas dari komplek gereja dan biara yang berubah dan membentuk bukit batu vulkanik lembut. Sesuai dengan namanya, objek wisata ini merupakan museum namun pada alam terbuka. Tidak seperti pada umumnya museum berada dalam ruangan (indoor).

6. Underground City

Source: hurriyetdailynews.com

Kota bawah tanah di Derinkuyu  ini ditemukan secara tidak sengaja oleh seorang pria pada tahun 1963. Awalnya ia mengira bahwa terdapat ruangan rahasia di bagian bawah tanah rumahnya namun setelah digali lebih lanjut, ternyata terdapat gang yang akhirnya memperlihatkan bawah terdapat sebuah kota yang tersembunyi di bawah tanah selama ratusan tahun.

7. Hagia Sophia

Source: hurriyetdailynews.com

 Hagia Sophia merupakan sebuah museum yang memiliki sejarah sangat panjang. Dibangun pada tahun 360 SM, namun pada tahun 405 Masehi dibangun lagi setelah sebelumnya dibakar.

Haghia Sophia yang dapat dilihat saat ini merupakan yang ketiga kalinya dibangun ulang di tempat yang sama.

8. Emirgan Park

Source: tourmakerturkey.com

 Emirgan Park ini adalah sebuah taman kota bersejarah dengan luas 470.000 meter persegi, yang terkenal dengan bunga-bunga tulipnya. Setidaknya ada 120 spesies tumbuhan termasuk pohon pinus & jenis bunga tulip.

Sebenernya masih banyak lagi yang akan Carnivores datengin, kapan lagi jalan-jalan ke Turki  mulai dari IDR 17.950.000++

 

Harga paket di atas sudah termasuk:

  1. Tour Consortium
  2. Tiket Pesawat (Turkish Airlines)
  3. Hotel Bintang 4/5.

 

Tapi belum termasuk:

  1. Single Supplement : IDR 4,200,000 per orang
  2. Tipping yang diwajibkan untuk Tour Leader IDR 30,000/orang/hari, Driver IDR 30,000/orang/hari, Local Guide IDR 45,000/orang/hari

(Pembayaran Tips dilakukan di Negara Tujuan berdasarkan mata uang setempat)

  1. Visa Turkey

 

Untuk info itinerary lebih lanjut & bonus apa aja bisa Carnivores dapetin, seperti: Wifi selama di dalam bus, Bosphorus Cruise, dan lainnya; langsung aja telpon ke 021-5794-1418 atau Whatsapp ke 0817-887-477

live feed

Mother’s Love Behind Steak Hotel by HOLYCOW!

06 Aug 2019

After becoming a mother, the focus of life can change 180 degrees, this is also experienced by the founder of Steak Hotel by HOLYCOW !. Yes, this culinary business began when she decided to resign from her previous workplace because she wanted to have more time with her child. Wynda Mardio is who has almost […]

Read More

Womanpreneur Inspiration: Wynda Mardio, Founder of Steak Hotel by HOLYCOW!

Eating and cooking are two things that are interest Wynda Mardio the most, Founder of Steak Hotel by HOLYCOW!. But he never thought that the two things she loved were, in fact, she could manage into a very profitable business. Wynda founded Steak Hotel by HOLYCOW! in 2008, a new-style steak restaurant that immediately boomed […]

Read More

Sabi Wok’s New Topping: Ayam Geprek!

A dish called Ayam Geprek is fried chicken with extra spicy chili sauce that has recently become more popular. It’s absolutely a favorite dish by many food lovers because it is a very simple dish with simple ingredients, and the price for one package is quite affordable. Sabi Wok sees this as an opportunity to […]

Read More

Sabi Wok is Open, Let’s Try!

Sabi Wok offers noodles, rice, and kwetiau with contemporary flavors that can be found at Rumah Bali Pondok Indah, Food Society Plaza Blok M or order via GO-FOOD. Well, Indonesia as one of the countries with the largest consumption of noodles in the world, it’s not worth it if you haven’t enjoyed a variety of […]

Read More

Cupcakes Company, began from online store to an offline store

Cupcakes Company is a business initiated by two friends named Medina Aprilia and Wynda Mardio. the two friends were friends from Middle School (SMP) to High School (SMA), but they separated for a while because they went to two different places. When Medina and Wynda were married and had children, they met again at their […]

Read More

Wynda and Medina, a Young Mother Duo Behind the Delicious Cupcakes Company Cakes

Wolipop, Jakarta– A friendship that lasts since middle school, becomes sweet results for Wynda Mardio and Medina Aprilia. Aside from staying close friends, Wynda and Medina are now also business partners. Both are two young mothers who are great women behind the delicious Cupcakes Company cakes. In an interview via email to Wolipop, Wynda recounted […]

Read More

Enjoying Premium Steak with Affordable Prices

Fimela.com, Jakarta– Steak is a western-style dish that has been well known to the people of Indonesia. In the past, steaks were included in dishes favored by the upper-middle class. Because people have to bring a big amount of money to enjoy steak. But, this is the story before steak houses growing rapidly in Jakarta. […]

Read More

Food Lovers, Pay Attention to These Things If You Are About to Eat Steak!

CNN Indonesia, Jakarta– Not only pasta, but steak is also one of Western-style cuisine that becomes people’s favorite. Chewy and juicy to please food lovers. Steak is usually paired with fried potatoes or mashed potatoes. It’s quite fun and healthy since there are vegetables as one of its side dishes. Before steaks are served at […]

Read More

Tasting the Delightful Steak

Tasting the Delightful Steak

Okezone, Jakarta– From various kinds of Western dishes, steak has become one of the most favorite Western dishes for a lot of culinary enthusiasts in Indonesia. The specialty of this dish is at the tenderness and how the meat cooked. For steak lovers in Jakarta, we recommend you to try this new Western restaurant called […]

Read More

Tasting Various Kinds of Unique & High-Quality Steaks at The Real Holysteak

Tasting Various Kinds of Unique & High-Quality Steaks at The Real Holysteak

  Fimela.com, Jakarta– Who doesn’t like steak? Everyone loves it. This classic meat-based dish served with your choice of side dishes such as mashed potatoes, potato wedges, mixed green salad, and sauce. No wonder, this Western dish always become people’s favorite in Indonesia. One of the established restaurants that serve steaks in unique and high-quality […]

Read More